Siirry sisältöön

Uudisrakentamisen palveleva ammattilainen

O-PR Rakennus Oy on kokonaisvaltainen, ammattitaitoinen ja luotettava rakennusliike toteuttamaan kaikki taloprojektit alusta loppuun asti. Me pidämme huolta siitä, että talosta nousee sinun suunnitelmiesi mukainen, että jokainen yksityiskohta on viimeistelty huolellisesti ja että sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin sisään muutosta.

Talorakentamisen palvelut kotitalouksille,
yrityksille, yhteisöille

Kaikki kohteet luonnistuvat vuosien kokemuksella ja syvällä ammattitaidolla. Voimme toimia läheisessä yhteistyössä sinun kanssasi niin, että olet osallisena jokaisessa rakennusprojektin vaiheessa antamassa lopullisen päätöksen, tai toteuttaa projektin täysin avaimet käteen -palveluna, jolloin sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta mitään! Me kyllä pidämme huolta ensiluokkaisesta laadusta, huolellisesta jäljestä ja kustannustehokkaasta aikataulusta.

Kotimaista osaamista rakennusprojektiin

Luota rakennusprojektisi osaavaan ammattilaisen käsiin. Vuosien kokemuksella olemme toteuttaneet eri mittaluokan projekteja suurista yrityshalleista kesämökkeihin. Edustamme joustavaa ammattitaitoa ja haluamme toimia asiakkaidemme kumppaneina, luotettavina ja sanansa mittaisina rakentamisen ammattilaisina. Käyttäessäsi meitä rakennusprojektisi toteuttajana tiedät, mitä saat. Teemme myös aliurakointia kustannustehokkaasti, joustavasti ja aina aikataulussa. Soittele vaikka heti ja kysele lisää!

Vieritä ylös