Siirry sisältöön

Korjausrakentamisen korkealaatuiset palvelut

Palveluihimme kuuluvat kaikki rakennusalan työt aina avaimet käteen -taloista pieniin remppatöihin asti. Voimme kokonaisvaltaisesti toteuttaa myös projektien ja urakoiden sähkö- ja putkityöt aliurakoitsijoita hyödyntäen. Teemme myös kattosaneerauksia.

Ota siis yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa remppamiestä laittamaan paikat kuntoon!

Rakennussaneeraus

Olemme paikallinen yritys ja rakennusliikkeenä olemme joustava, yhteistyökykyinen, asiakasta kuunteleva ja kustannustehokas. Voimme saneerata tiili- ja peltikatot ammattitaidolla Turun alueella aina Kustaviin saakka. Palveluihimme kuuluu kaikki rakennusalan palvelut - sisäremonteista teollisuuden saneerauspalveluihin. Luotamme asiakkaisiimme ja toteutamme kaikki rempat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Soita ja kutsu meidät tapetoimaan, laatoittamaan, maalaamaan, päällystämään, purkamaan, muuraamaan.

Remonttipalvelut Turun alueella

Korjaamme vanhan talon taas uudenveroiseksi, toteutamme keittiöremontit, huoneistoremontit ja kattoremontit vuosien kokemuksella. Edustamme kotimaista osaamista ja mikään remppakohde ei ole liian iso tai pieni. Soita ja kutsu meidät paikalle remontoimaan kesämökki, kotitalo tai yritystoimisto. Kustannustehokas remonttipalvelu on vain soiton päässä!

Vieritä ylös